14. 2. 2014

Tisulská princezna - pokračování

Vlabi si dala práci a přeložila další kus. Díky

-předcházelo:-


IN: Které další archeologické nálezy byly provedeny v oblasti Tisul?

MM. Osada Tisul je zásadní článek v celé skupině měst spojených mezi sebou magnetickou matricí Země. V dávných dobách bylo vytvořeno několik základních řetězců obkličujících zeměkouli a vytvářejících hlubinné magnetické spojení mezi všemi úrovněmi evolučních vrstev, počínaje fyzickou částí minerální, rostlinné, živočišné a konče vyšší lidskou říší. Při zásahu sil temnoty a při parazitických akcích v intervalu mezi epochami zvířat a lidské civilizace došlo k přerušení, které potřebovalo rekonstrukci. Všechny tyto práce byly provedeny z vnitřku časů, z hlubinných sfér planety, ne shůry dolů a zdola nahoru, což se stalo příčinou vzniku speciálních magnetických novotvarů ve vzhledu speciálních megalitů – krystalů na vnitřní straně globální krystalické matrice, majících informační náplň pro chybějící články jediného řetězce evoluce.

Objevy v oblasti Tisulu v letech 1973 – 74 byly spojeny především s identifikací obrovské velikosti a obsahu energie krystalů, které byly nejen odstraněny z půdy, ale také zničeny nejdůkladnějším způsobem. Při zničení byla použita nabíjecí zařízení obsahující jaderný náboj, což se odrazilo později na zdraví mnohých obyvatel těchto míst a zejména na náchylnosti okolního prostředí ke genetickým mutacím rostlinného a živočišného světa. Krystaly-megality nebyly jen zničeny, ale zvláštním způsobem pohřbeny ve speciálních šachtách štol, které jsou přísně tajné i v současnosti.
 

IN: Kdo měl v Sovětském svazu zájem na takových činnostech?

MM: Politbyro KSSS sestávalo zčásti z absolutních ateistů a zčásti z černých mágů, kteří se vždy nacházeli ve stínu událostí.. Zejména černí mágové – šedé eminence politbyra řídily práce s krystaly nalezenými v Tisulu. 

IN: Kolik takových krystalů zůstalo na Zemi neporušených?



MM: Krystaly se nacházejí na celém povrchu zeměkoule na přechodu mezi minerální a rostlinou říší. Především přístup k instalaci krystalu zvnitřku, ne zvenku, dává možnost zachovat jejich vliv navzdory všem silám Temnoty najít je a zničit, aby planetu učinili autonomní a bezbrannou pro úplné rabování a zničení. Avšak Sílám Světla, které takové události předvídaly, se podařilo upravit a zcela zneutralizovat vliv Temných sil a vytvořily díky svým technologiím enklávy budoucího spasení a překonání všech nástrah sil Temnoty.



IN: Co představovala města, která byla vytvářena po celé Zemi k vyladění přírodního komplexu?



MM: Město – to je osídlení, které bylo postaveno podle principu O-GOR-ODA (Zahrada). Centrální část takového O-GOR-ODA je krystal. Dále na vzestupu je tělo vznešeného člověka: Duch. Duše, tělo… Stavby v tomto pořadí vytvořily zvláštní druh růstu translátorů do nebe kopími informací dosahujících Nebeských sfér Světa Jediného.



IN: Pyramidy – to jsou takové translátory?

MM: Pyramidy jsou hmotným orámováním krystalů. Byly doby, kdy postavit na pustém místě O-GOR-OD bylo složité. Proto se vyžadovala speciální orámování krystalu, ale dnes se hovoří o vůbec prvních mimořádně starých krystalických nástřicích, které se mohly obejít bez krystalického oděvu ve tvaru pyramid.


IN: Kdo žil v takových městech, jaký měli životní styl, čím se živili?

MM: Krystalické struktury umístěné v prostorovo-časové úrovně mezi sféry minerálně-živočišné říše vytvořily všechny nezbytné energie pro existenci těl prvních lidí. Jejich organizmy se skládaly ze zcela jiných složek než u současného člověka a mohly přeměnit libovolnou energii ve vše, co bylo potřeba. Primární hmota sestává z energie protonů, elektronů a neutrálních částic, které mají ty nebo jiné vlastnosti v závislosti na tom, v jakém množství a v jakém pořadí na sebe vzájemně působí.
SYNTEZA jakékoliv látky přímo z vesmíru byla samozřejmostí pro organizaci života na Zemi. Mohli si syntetizovat nejen jídlo, ale i látky na oděvy a libovolné předměty. Stavební materiály získávali cestou přeskupení krystalických struktur uvnitř minerální říše. Plazmové procesy uvnitř Země využívali k tomu, aby získali v čisté formě ty či ony minerály nebo tím, že narušili krystalické vazby v již existujících minerálech, sestavovali z nich monolity, potřebné stavební bloky a dokonce sochy. Tajemství ohromných megalitů, nacházejících se všude na světě, spočívá v tom, že byly vytvořeny na stejném principu, který je hluboce zapomenut a v současné civilizaci se nepoužívá.

IN: Jak velcí byli ti lidé? A nesnížila se jejich výška?

MM: Růst lidí závisí na magnetických silách planety. Hluboký pokles na kosmické dno vytváří podmínky velmi husté hmoty, což zastavuje zmenšování růstu. Lidé vyšších civilizací byli více jak čtyři až pět metrů vysocí, ale v případě potřeby se mohli stát méně vzrostlými a smrštili svou éterickou podstatu na úroveň fyzické hustoty té hmoty, z níž museli vybudovat svá fyzická těla. Zhuštění a zředění se v průběhu času stalo běžnou formou fyzické smrti a pokračuje do dnešních dnů.
Rozdíl je v tom, že lidé, kteří zapomněli na svou vysokou světelnou podstatu, udělali svá slabá těla podobná vibracím těl fyzických, stlačili svá multidimenzionální těla do jedné roviny a stali se podobní želvě, která táhne své tělo uvnitř pancíře. A žijí stejně jako tento pancíř. Přenos všech těl člověka na jednu „oktávu“, to je výsledek působení Temných sil, které strávily dlouhé věky tím, aby „sploštili“ člověka jako „bůh“ želvy. 



IN: Ztělesnila se Agalaida v jiných tělech na Zemi? A žije v současné době mezi námi?

MM: Tělo Agalaidy zde bylo zanecháno jako matriční etalon. Duše Agalaidy, to je zářící Ženskost, která získala možnost ztělesnit se na Zemi mnohomilionkrát. Přicházela v podobě všech známých bohyň-bojovnic nesoucích Moudrost Světla a přicházela znova a znova, zanechávajíc své tělesné projevení uvnitř planetárního komplexu jako částici své nehynoucí Hvězdy dalekých světů rajských planet. Je zakotvena v současném světě, ale za dobu svého pobývání na Zemi se unavila, získala mnoho pozemských vlastností a tak byla nucena vyhledat kontakt s Vyššími Světy, aby postupně obnovila své bývalé jasné vyzařování.

IN: Kdo byl pohřben v sarkofágu nalezeném v Tamani?

MM: Pohřeb v Tamani je daleko pozdnější. Byla tam pohřbena žena–bojovnice–Amazonka. V plné zbroji. Její mumie se také zachovala a leží v trezorech Moskevského patriarchátu

IN: Co je třeba udělat v oblasti Tisulu, aby zde byla zanechána památka na to, co tam bylo do té doby, než tam vstoupili černí mágové z úřadů?

MM: Země je planeta trpící porážkami, neštěstím, ničením, úpadkem, degradací, rozkladem, fiaskem… a pokud by byl na VŠECH místech, kde došlo k těmto zlým činům, postaven pomník, pak bychom asi zabloudili mezi památkami jako v bludišti. 

IN: V jakém jazyce byly napsány nápisy na sarkofázích Agalaidy a Radomíra?

MM: Prajazyk, to je jazyk Všesvětelné gramotnosti. A v podstatě byl pro celý svět jeden. Je i nyní prajazykem a je základem takzvaných „telepatických“ kontaktů. Prostorový, mnohodimenzionální, má vždy překlad na fyzickou rovinu krystalickou grafikou, která je uložena v základu prajazyka. Nyní jsou tyto znalosti ztraceny, ale mohou být snímanými v podobě totéž říkající matrice – telepatických zvuků, které znějí přímo v hlavě informaci přijímajícího operátora.

(©)2014 myslenkyocemkoli.blogspot.com
Článek je povoleno publikovat v celé a nezměněné podobě s uvedením zdroje.

3 komentáře:

  1. Ahojte som tu nova a tak neviem kto sa skryva pod Pseudonymom M.M. cize osobou ktora odpoveda na uvedene otazky. Mozete sem uviest jeho meno, povod? Dakujem.

    OdpovědětVymazat
  2. Ivano,
    to bych taky ráda věděla. Článek je překladem z ruských alternativních zdrojů a věřte mi, že jsem dlouho hledala, kdo by se za zkratkou MM mohl skrývat. Došla jsem však k závěru, že to je někdo, koho čtenáři na ruských blozích dobře znají a tím pádem ho nepotřebují nijak dál komentovat. Jeho odpovědi jsem tedy v článku nechala, nechť si naši čtenáři udělají názor sami.
    Nezbývá tedy, než zapojit intuici. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Hľadajte takto vo vyhľadávačoch aj na youtube :
    Тисульская находка
    Тисульская Принцесса

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů