15. 10. 2013

Obamu neposlouchají nejvyšší armádní činitelé

Přišlo mi od Vlabi, která vyhledala a přeložila některé aktuálnější informace o dění kolem odpálení amerických jaderných hlavic, ke kterému došlo minulý týden (viz předchozí článek). Patří jí za to díky.
MichalB

By: Sorcha Faal

Zpráva kolující dnes v Kremlu potvrzuje, že náhlé neohlášené a úspěšné odpálení ruských balistických raket Topol strategickými raketovými silami (SMF), které byly testovány v terénu v Kazachstánu minulý čtvrtek (10. října) byly "přímou reakcí " na pokus prezidenta Baracka Obamy zničit Charleston v Jižní Karolíně, což vojenská rozvědka analyzovala jako pokus o útok pod falešnou vlajkou.

V reakci na útok Obamy proti armádním úředníkům, kteří odmítli splnit jeho rozkaz, se rychle vrací do Ameriky více než 500 vojáků patřících jejich elitní zvláštní jednotce pro námořní, vzdušné a pozemní akce (SP-MAGTF), které byly umístěné v Libyi, Itálii, Španělsku a Africe.
Americká armáda se skutečně nyní obává, že Obama se stal prvním prezidentem v historii USA, s nímž odmítá jít plnit jeho „velký plán“ 9 nejvyšších důstojníků, protože radikálně mění svou zemi na socialistickou diktaturu.
Ještě horší však je, že Pentagon očekává "radikální" změnu vlády USA a varuje, že Obama brzy odejde do tajného bunkru. Údajně se blíží "velká událost", jejíž naplánování Obama představil americkému lidu už 2. července 2008, kdy jako kandidát na prezidentský úřad vyzval k vytvoření a zavedení "civilní síly pro národní bezpečnost" a slíbil, že bude "stejně mocná, stejně silná, stejně dobře financovaná jako americká armáda". Zpráva říká, že toho bylo právě dosaženo.

Je to sice Sorcha Faal - nikdo pořádně neví, kdo to je, jejich zprávy jsou vždy "šokující", ale dost často pravdivé. Prý to je KGB. Nevím...
Vytáhnuto podstatné a přeloženo z: whatdoesitmean.com

16 komentářů:

  1. Ahoj, VlaBi, moc děkuji za zprávy, které mě mimořádně zajímajíí, hlavně za překlady, jsem tupouš, který si nic v angličtině , ani už moc v ruštině nepřečte a proto jsem vděčná za Tvoje úsilí a Mišákovi také díky, že nám to zde uveřejnuje. Myslím, že je to důležitý, zpráv je na netu hodně, některé jsou úplně šokující, jak píšeš, ale musíme je číst, je to dobrý trenink . Je dobrý číst a pak sledovat sebe, svoje srdce, nebo pocit, abychom se naučili odlišovat lži od pravdivých informací. . . ještě jednou díky. Obama je pro mě zatím stále oříškem. . . ahoj iva

    OdpovědětVymazat
  2. Moje srdce tluče pre pravého Obamu. A Sorcha Fall ? veľmi rozporuplné sú o ňom názory. Ak zapojím srdce ako Iva, nebuší strachom. Všímam si, ktorý ďalší vehlasný informátor píše o tejto udalosti. Keď je to 50/50 snažím sa nepanikáriť. B

    OdpovědětVymazat
  3. Co je Sorcha Faal? Matěj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Těžko říct. Tvrdí o sobě, že jsou "americko-britsko-kanadský internetový magazín", za nímž údajně stojí vlivný ruský akademik, a přinášej vesměs ty nejneuvěřitelnější zprávy z toho nejzákulisovatějšího zákulisí. Proto když zadáš do vyhledávače jejich jméno, nejčastěji ti ve spojení s nimi vyskočí slovo "hoax". Ale víš, jak je to s tím šprochem...
      Tak si to nějak přeber. :-))

      Vymazat
    2. Sorcha fall - guláš, bravčové, hovädzie, skopové, sliepkové, no predsa aby si každý našiel, alebo aby sa našiel ? A toho korenia , uf, na moje gusto je to prekorenené.
      B
      .

      Vymazat
  4. Dobrý večer, události ve světě jsou důležitý, Obama je jeden z mnoha politiků, kteří jsou nyní hodně na očích, můj pocit z něj je nějak jako bez emocí, spíš mi něco říká, že pro mě není důležitý, neumím to popsat. Je to takovej ten týpek, kterýho lidi bud milujou, nebo nesnášej. Myslím, že je vynikající herec, umí na povel i plakat:) . . . povídá se, že USA má jednu ofiko armádu a druhou tajnou financovanou bokem . Jsou tam vysoce vzdělaní vědci, kteří jsou fantasticky placení a momentálně ty prachy nejsou, tak se to tak nějak celý rozpadá. . . Závěrem můžu jen říct, že zrůdy se pravděpodobně požírají, systém se už zhroutil, ekonomika je mrtvola, kterou soudruzi kapitalisti tahají po světě, občas něco upadne, tak to slepí , no a my to asi furt držíme naší energií trošku pohromadě. . :). . iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivo,
      ano zrůdy se požírají. Byl tu článek s úryvkem knížky Jana van Helsinga - Tajné společnosti s podtitulem Válka svobodných zednářů. Knihu doporučuji.
      Nicméně i tak si stále nechávám malý prostor pro to, že je to celé jen velké dopředu připravené divadlo pro nenáročné diváky - nás.

      Vymazat
  5. joo, souhlasím, vyplaval mi na mysli název americké kapely dream theater, divadlo snů:)))..... divadelní režie: svobodní zednáři a spol. . . . . kdyby uměli aspon zedničit., ta jejich přiblblá symbolika je už tak profláknutá, že se musí člověk smát, viktorky, nůžky, pyramidy , včera jsem jukla na předvolební spot Top 09, kníže satan tam stříhá prstíčkama,jako nůžkama, to je fakt, jak v mateřský školce. . ach jo . . blbečkové. iva

    OdpovědětVymazat
  6. Oni se Ti paraziti nakonec mezi sebou vsichni znici sami:o))))Mat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud mezitím nezničí i všechny ostatní a Zemi, pak to bude fajn.

      PS: Jen ze zvědavosti - to velké "T" v osobním zájmenu je proč? :-)

      Vymazat
    2. Tiež by ma to zaujímalo... B

      Vymazat
  7. To velke T jen jsem se sekl,takze se omlouvam:o))))
    Uz by se jim to snad ani podarit nemelo aspon to tak citim:o))))Mat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná to bude znít divně, ale od přírody chci mít ve všem jasno. Mat je zkrácenina pro Matěj nebo tu máme dalšího komentujícího čtenáře?

      Vymazat
  8. Ne Michale,
    já nejsem Mat. Matěj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslel jsem si to. :-)
      Jsem rád, že se přidávají i další k diskuzi.

      Vymazat
  9. Ne divne to nezni jsem jen ctenar:o)))Mat je jen prezdivka:o)))

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů