1. 8. 2013

Reklama na parodontax

Všimli jste si některých detajlů v reklamě na vyhlášenou zubní pastu?

"Rozdíl mezi tímto a tímto je toto" - hlas je po humusácky krví zaplivaném umyvadle podbarven obrázkem obalu zubní pasty, kde jasně chybí nápis "s fluoridem" a pak je tentýž obal vystřídán za stejný, ale s nápisem "s fluoridem". Náhoda?
Chlápek pak říká (již s obalem s nápisem "s fluoridem"): "obsahuje 70% účinných látek". Tomu v případě fluoru věřím, že jde o účinnou látku - například ZDE:
To, že je nakonec řečeno: "pomáhá proti krvácivosti dásní" beru už jen jako černý humor (i když vlastně byla řečena pravda a nic než pravda - bohužel).




 Nápověda byla zde uvedena již v článku Tajné společnosti - válka svobodných zednářů

aktualizace:
Včera jsem z nudy koukal na émerickou kriminálku (Kriminálka Miami), kterou stejně jako mnoho dalších považuji za nedokonale skrytou reklamu na dohled a kontrolu, jež by nás čekala v NWO, jako přípravu a zmanipulování lidí k tomu, že je potřeba takový dohled všude a nad každým v zájmu každého jednotlivého člověka.
Naprosto otevřeně tam bylo uvedeno, že v jedné tubě některých zubních past obsahujících fluorid, je ho tolik, že v případě, že by se všechen dostal do krevního oběhu, spolehlivě zabije člověka.

8 komentářů:

  1. Houby s voctem - pomáha při krvácivosti dásní.
    Moje poznanie - je tužová tá pasta a pomáha tak, že menšie množstvo krvičky zo zúbiku ani v tej paste - pastičke :-)) nepostrehnete. Je ružová skoro rovnako. Takže pomáha nevidieť že vám ďasienka krvácajú ďalej !
    Ja tu reklamu nepoznám-nemám televíziu.
    B

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavý článek:
    http://vedy.sk/sk/kultura.php#trs

    OdpovědětVymazat
  3. Osobně používám pasty od Energy Czech Republic, a.s. - a nejenom pasty, i mýdla, šampony, krémy. Asi nej, co podle mne mají, je Grepofit - to zlikviduje v těle všechny viry, bakterie, plísně i kvasinky.
    Nechci jim tím dělat reklamu, nepracuji pro ně, jen chci poukázat, že se dají koupit opravdu ZUBNÍ PASTY, i bez fluoru. Jen bohužel výroba a distribuce není určitě nic úžasně levného... a pokud budete nakupovat vícero věcí, třeba i pro známé, tak se staňte členem Klubu, vyplatí se to, vč. odměn a akcí.
    A mají i úžasné a hlavně účinné a přírodní byliny i pro zvířátka, vyzkoušeno:-)

    nenimito

    http://www.energy-praha.cz/www-energy-praha-cz/eshop/3-1-Bylinne-koupele-a-pasty
    http://www.energyvet.cz/cz_kde_ziskate_produkty_energy_110

    OdpovědětVymazat
  4. Je to neuvěřitelné, ale krvácivost dásní je způsobena nedostatkem vitamínu C. Jsou to slabé kurděje. Kodex alimentarius doporučuje 0,1g na den. To je aby člověk neumřel. Pokud chce být zdravý, měl byl sníst 3 až 10g. Fluor první začal používat Hitler v koncentrácích na utlumení agresivity. Agresivní individua si většinou nečistí zuby. Edgar Cayce v knize Spící prorok se k fluorizaci vyjadřuje. Záleží na chemickém složení pitné vody.
    Díky za tento web. Když se potřebuji zregenerovat tak se pustím do čtení. Obdivuji všeobecný přehled autorů, není to běžné. Těším se na další čtení. Vladi (to je od Vladimíra)

    OdpovědětVymazat
  5. Vím o dobrých zkušenostech se zubními pastami dle ayurvédských receptů. Zejména ta s hřebíčkem - i prevence na choroby dásní atd... zrovna tahle je vyzkoušená "Dabur Zubní pasta s hřebíčkem".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A je ayurvédských nebo ариивъадных (ArijiVadných) nebo Ariánských? :-)
      https://cs.wikipedia.org/wiki/Ari%C3%A1nstv%C3%AD
      Hřebíček je výborná dezinfekce na všechny potvory. Občas ho koušu nebo si s ním čistím mezizubní prostory:-)
      nenimito

      Vymazat
  6. Mě je vcelku jedno jestli pomáhá to či ono.Na každého působí všechno nějak. Ale co mě dostává do úzkých, je to nechutně poplivané umyvadlo krví. Zvedá mi to žaludek a nevidím jediný důvod, proč když už cpou reklamy všude, musím koukat na něco tak nechutného. Jako by nestačily kvasinky, mykózy a kdoví co ještě. Už chybí jen reklama na průjem, kde ukážou hovno. Omlouvám se, že jsem vulgární, ale jinak už to vážně nejde.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hovna tu už byla v opakovanémklamu na nějaké psí granule.
      I když teď mi dochází, že hovno je v mediálním průmyslu už všude a dlouho, jen se soutěží v tom, mu dát co nejlákavější obal, podobu i vůni :-)

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů