6. 6. 2013

Revoluční přístroj ničící patogeny, který může být alternativou v léčbě rakoviny

Existuje elektrický přístroj, který dokáže napodobit a posílit imunitní systém; umí si poradit s patogenními bakteriemi, viry a parazity.
Původním záměrem tvůrců tohoto přístroje bylo, aby zabíjel viry hepatitidy nebo HIV. Ačkoli virový zdroj AIDS je diskutabilní, existuje mnoho jiných patogenů, které tento přístroj umí ničit.
Zařízení zvyšuje účinnost jakékoli léčby. Je-li organismus zbaven všech patogenů, které zatěžují imunitní systém, zvyšuje se účinnost alternativních způsobů léčby rakoviny.
V roce 1991 William Lyman a Steven Kaali z Albert Einstein College of Medicine sestrojili přístroj s 50 – 100 mikroampéry, tak jako u kardiostumulátoru.
Lyman a Kaali sestavili přístroj tak, aby elektrizoval krev v rámci procesu podobnému dialýze nebo kyslíkovým terapiím, během kterých se pacientova krev recirkuluje do externího zařízení. Bylo jim dovoleno, aby přístroj vyzkoušeli na 14 pacientech. Ve vědeckých časopisech se objevilo jen několik článků, poté zavládlo ticho. Jelikož přístroj představoval hrozbu pro farmaceutické giganty, informace o něm byly v podstatě utajeny, tak jako v mnoha podobných případech.
Ticho však bylo narušeno. Bývalý fyzik Bob Beck si přečetl jeden z článků, což probudilo jeho zvědavost. Chtěl získat původní dokumentaci výzkumu z Albert Einstein College, bylo mu však řečeno, že neexistuje. Informace o výzkumu byly odstraněny z publikace z konference, v níž se původně objevily.
Spekuluje se o tom, že zdravotnická mafie nabídla výzkumníkům obchod, který nemohli odmítnout, pokud nechtěli přijít o kariéru. Je možné, že prodali patenty, který pak byly dány k ledu. Jde o běžný postup zdravotnické mafie, který byl ve 20. století použit u mnoha alternativních způsobů léčby rakoviny. Cílem této strategie je zajistit, aby žádná terapie bez použití léků nemohla být aplikována.
Bob Beck k tomu poznamenal: „Vyléčený pacient je ztraceným zákazníkem. Rakovinový byznys, Americká lékařská asociace a farmaceutičtí giganti nechtějí vyléčené pacienty. Jde jim o drahé léčby.“

PŘÍSTROJ SE ZNOVU OBJEVIL, ABY POMÁHAL V LÉČBĚ RAKOVINY
Bob si najal soukromého detektiva, aby vypátral účastníky zmíněné konference a získal dokumentaci výzkumu. Což se mu povedlo. Coby zkušený fyzik a vynálezce dokázal Bob přijít na to, jak postupovali Lyman a Kaali, a sestrojil vlastní verzi přístroje.
Bob přišel s menším zařízením, které vysílalo proud přímo do krve prostřednictvím několika malých elektrod, připojených na radiální a ulnární tepny na zápěstí, na kterých se většinou zkouší puls.
Bob Beck, který zemřel před několika lety, svůj přístroj důkladně otestoval a dosáhl výsledků na pacientech s infekčními chorobami, které předčily výsledky laboratorních testů Lymana a Kaaliho. Odmítl však z toho jakkoli těžit.
Je zjevné, že přístroj při kmitočtu 4 hertzů zbavuje patogeny jejich vnějších proteinových vrstev, což jim znemožňuje spojovat se s buňkami.
Výrobci hrozilo, že na nátlak Federální obchodní komise (FTC) a kanadského Ministerstva zdravotnictví bude muset výrobu přístroje ukončit, dohodl se však s těmito institucemi, že vypustí jméno Boba Becka, většinu instrukcí ohledně používání přístroje a také ono nevhodné slovo – vyléčit.
Naštěstí lze původní kompletní instrukce Boba Becka stáhnout ve formátu PDF. Toto PDF je zdarma, takže si pospěšte, než „zmizí“.
Ženevská Univerzitní nemocnice dosáhla v roce 1998 objevu, který potvrzuje účinnost přístroje. Její výzkumníci zjistili, že bílé krvinky ničí patogenní mikroby, jsou-li elektrizovány.
Na stránkách Cancer Tutor se uvádí, že podle Becka lze rakovu léčit správnou výživou, použitím přístroje a aplikací další alternativní léčby. Kromě léčby infekčních chorob dokáže přístroj ulevit imunitnímu systému od všech dalších patogenů. Imunitní systém se pak může soustředit na ničení rakovinových buněkJe důležité si přesně řídit instrukcemi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Podmínky pro publikování komentářů