23. 12. 2017

CNN: Mimozemšťané jsou dávno zde!

Luis Elizondo
Ve velmi nečekaném pondělním rozhovoru na CNN řekl bývalý vysoce postavený představitel Pentagonu, Luis Elizondo, že podle jeho názoru existují všechny důkazy o přímé přítomnosti mimozemšťanů na Zemi.
Luis Elizondo vedl do října loňského roku tajný vládní program, který zkoumal potenciální hrozby UFO. Program byl vytvořen na žádost senátora Harryho Reida a za finanční podpory jedné z leteckých společností, která nechtěla být jmenována.
Tajný program Pentagonu byl zaměřen na shromažďování všech informací o anomáliích tohoto druhu, a to jak technickými prostředky armády, tak i cestou dotazování mnoha svědků. Dále se předpokládalo „určení a definování, zda jsou tyto informace potenciální hrozbou pro národní bezpečnost USA."


senátor Harry Reid
"Našli jsme mnoho věcí," řekl Elisondo v rozhovoru. "Naši piloti mnohokrát identifikovali anomální létající objekty, které zjevně ignorovaly zákony aerodynamiky. Pohybují se a manévrují naprosto nemožnými extrémními způsoby. Taková zařízení nejsou zahrnuta do stavu vzdušných sil jak Spojených států, tak i jakékoli jiné země."

Kromě CNN tento bývalý vojenský představitel poskytl rozhovor také The New York Times, tedy médii, které stejně jako CNN nelze nazvat konspiračním ani bulvárem
V rozhovoru pro The New York Times pan Elisondo řekl téměř totéž, plus všechno, co píší konspirační média od katastrofy UFO v Roswellu v roce 1947. To znamená, že znovu četl svědectví amerických vojáků, kteří následně přišli do jeho oddělení a kteří na vlastní oči viděli věci, jež nechápali a o kterých jim bylo uloženo mlčet.

Byly poskytnuty i další důkazy. Například fotografie kovu nalezeného v místě havárie UFO pořízené pod mikroskopem:

zdroj
Přitom i několik týdnů před veřejným vystoupením pana Elizondo se na internetu objevilo video údajně pořízené optikou amerických stíhaček, jež se s UFO setkávaly po celá desetiletí.
Vzhledem k tomu, že takových videí existuje obrovské množství a mnohá z nich byla prohlášena za falešná, nevěnovali jim ufologové pozornost. Ale jak se nyní ukázalo, velká část z nich byla pravá a teď je aktivně ukazují všechny zpravodajské kanály a bývalí i současní příslušníci armády i politici USA to usilovně komentují:


Podle legendy pana Elisondo byl rozpočet jednotky pod jeho kontrolou jen 22 milionů dolarů, což je směšná částka na pozadí jiných cifer z jiných zdrojů. Ve skutečnosti objekty jako Zóna 51 spotřebovávají bilióny dolarů, které nejsou nikde registrovány.
Dále pan Elisondo řekl, že aktivně pracoval pro Pentagon, dokud nebyl zklamán, a jako projev protestu odešel. Což je směšné, protože bez vědomí vedení by rozhovor pro CNN nedala ani uklízečka, která zametla smetí před bránou základny pro tajné projekty.
Nicméně takové už jsou zákony žánru. Publikum ve Spojených státech je mírně řečeno "mimo mísu". Pokud by Američanům ukázali ministra obrany snídajícího s mimozemšťany, mnohým nepřipraveným občanům by pravděpodobně explodovaly mozky. Proto je vše děláno postupně.
A to se děje už dlouhou dobu. Přes filmy, přes hry, přes bulvár. Vypadá to však, že nyní začíná nová, a to konečná fáze. Čas, kdy vysoce postavení představitelé Pentagonu budou vyprávět o mimozemšťanech přímo na CNN. Takže nás čeká doba opravdu zajímavá.


zdroj:
http://infomaxx.ru/perevodika/chinovnik-pentagona-na-cnn-inoplanetyane-davno-uzhe-zdes.html


Žádné komentáře:

Okomentovat

Podmínky pro publikování komentářů