15. 10. 2015

Generál KGB o PSI-zbraních 3



- Velmi nám pomáhali výjimečně silní extrasenzorici z řad důstojníků státní bezpečnosti. Ano, takoví tam opravdu sloužili. V roce 1991 jsem jich dal několik dohromady, těch nejnadanějších, a vytvořil malou jednotku. Leželi na pohovkách a nalaďovali se na mozek nějakého politika, i když ten se nacházel třeba i tisíce kilometrů daleko. Uvedli tento "objekt" do stavu měkké hypnózy a "vyslýchali" ho. Dotazovaní měli pocit, že hovoří v duchu sami se sebou, ale ve skutečnosti podávali informace našim tajným službám. Pokud některý politik nechtěl sám se sebou mluvit, použil se jiný program. Do mozku byl zaslán hlas jeho oponenta nebo kolegy nebo přítele (přítelkyně), s kým už ochotně zapředl živou debatu. A naši operátoři tuto debatu snímali. Díky těmto dialogům se nám podařilo zabránit nemálo pohromám na státní úrovni.

V roce 1992 jsme například při přípravě první návštěvy Jelcina v Japonsku zjistili, že měl spolu s Kozyrevem v plánu předat Japoncům část sporných Kurilských ostrovů. S pomocí našich extrasenzoriků jsme totiž sňali informaci z Američanů, zaměstnanců CIA, kteří byli do těchto plánů zapojeni. Přitom se ukázalo, že se chystají tuto situaci využít a zároveň zhoršit teritoriální napětí mezi Čínou a Ruskem. Dokonce včetně vyprovokování ozbrojeného pohraničního konfliktu! V důsledku toho jsme byli nuceni vzít na sebe odpovědnost a nepustit prezidenta do Japonska, údajně z důvodu ohrožení jeho bezpečnosti. Uhráli jsme to na to, že Japonsko nemohlo prezidentovi zaručit stoprocentní bezpečnost, o čemž uvědomili bezpečnostní radu. Proběhlo hlasování a všichni kromě Jelcina hlasovali proti této cestě. Tak jsme se vyhnuli válce s Čínou a mnoha dalším problémům na státní úrovni.
V roce 1988 se specialistům KGB podařilo vstoupit do distančního informačního kontaktu s tehdejším ředitelem CIA Williamem Websterem. Získali informaci o prioritách činnosti CIA na Kavkaze - v regionu, který byl pokládán za "efektivní" v práci na rozbití SSSR.
KGB tehdy získala naprosto neocenitelnou informaci, která se později plně potvrdila. Ale šéf výboru Vladimír Krjučkov byl k ní skeptický a rozhodl, že věřit v nějaké astrální besedy s šéfem CIA je prostě neseriozní. Navíc následoval zákaz na podobné seance distančně-informačních kontaktů s vyššími úředníky USA a po srpnu 1991 (převrat v SSSR) bylo veškeré financování všech prací na výzkumu PSI-technologií zcela ukončeno. Do poloviny 90. let zaměstnanci FSB (Federální bezpečnostní služby i FSO (Federální služby ochrany), kteří měli nějaký vztah k uvedeným pracím, ještě sloužili ve státních zájmech díky svým úspěchům a kontaktům ve vědeckých kruzích, ale po roce 1998 se stalo nemožným i to, protože všichni odborníci na PSI-technologie byli z orgánů státní bezpečnosti propuštěni.
Nicméně "naslouchání" mozkům vrcholových představitelů států pokračuje, ale už neoficiálně, do dnešního dne.


Tohle sice není typická PSI-zbraň, ale její použití má neméně vážné důsledky. Podařilo se nám vstoupit do dialogu s mnohými známými politickými osobnostmi. Všechny tyto dialogy jsou zachyceny v mé knize "Cizí duše nikoli v temnotě. O používání průkopnických informačních technologií k získání znalostí a dalších zajímavých informací", kterou jsme napsali spolu s generálem Georgijem Rogozinem. Vydána však byla v USA, protože v Rusku nás všichni vydavatelé odmítli. Řekli, že prý by tak těžké čtení neprodali.

- Pokud je to, co jste řekl, pravda, pak by Putin, případně jeho nástupce měl urychleně vrátit do služby brigádu extrasenzoriků, jak tomu bylo za Jelcina, aby zahraniční extrasenzorici nečetli z jejich mozků informace - to zas "čtu" já z vaší mysli.

- Pokud nechce, pak by je měli alespoň vzít pod kontrolu. A na to je potřeba obnovit zastřešující instituce, které se dříve touto tematikou zabývaly, a kde by se všichni lidé s mimořádnými schopnostmi nacházeli na seznamu. Podle našich informací všichni lídři zemí Sedmičky mají takové speciální skupiny podobně připravených lidí, extrasenzoriků, kteří provádějí monitoring dynamiky PSI-hrozeb. A zároveň neutralizovat potenciální zdroje nebezpečí včas. Dokonce i Hitler měl tajnou informačně-psychologickou službu ochrany před negativním netradičním působením, kterou vedl Rudolf Hess. Stráže, tělesní strážci prezidenta totiž v hodině X nepomohou, protože s pomocí psychotronní zbraně nebo extrasenzorika-operátora je možné přeprogramovat jejich mozky během jediné sekundy - a oni sami pak obrátí zbraně proti tomu, koho mají chránit.

- Vy jste vzděláním inženýr, absolvent Moskevské univerzity, a přesto věříte na takový šamanismus?

- To není žádný šamanismus. Sám jsem byl svědkem takového případu. Američané nám jednou přivezli grant na dva miliony dolarů. Náčelník jejich laboratoře, poradce, říká: pánové, pojďme společně pracovat na PSi-fenoménu. Ptám se: a čeho jste už dosáhli, jaké máte výsledky? A on na to: podívejte! A přivedli Josefa, člověka tak mého věku, bývalého vojáka, který byl zraněn výbuchem miny. Po traumatickém zranění mozku se u něj objevil dar jasnovidectví. Společně jsme sledovali krátký film. Sedí tam komise v New Yorku spolu s tímhle Josefem a ve Washingtonu nějaká žena přichází k jedné budově. Josefovi dají fotografii této ženy a požádají ho: ponoř se do ní a podívej se jejíma očima, kde se nachází, a popiš nám toto místo. On se ponořil do autohypnózy a hovoří: Stojí u nějaké budovy, která má tolik a tolik pater, vedle je parkoviště, čísla aut nevidím - je to moc daleko. Ta žena opravdu stála daleko. Vedle byla čerpací stanice, i ji popsal. Všechno odpovídalo na 90 %! 
A pak se nás ti poradci zeptali: a co máte vy? A já jsem jim tehdy pověděl, jak lezeme do mozku politiků. A tehdy nás znova překvapili: ukázalo se, že i oni už ke sledování situace ve světě extrasenzoriky dávno používají.
Josef mi řekl: podívej, naše špionážní družice letí nad vaší základnou ponorek v Dalnogorsku. Zhůry tu základnu fotografuje. Jelikož rozlišovací schopnost je v rozmezí 15 až 30 cm, vidím zamaskovaný hangár. Pronikám do něj v duchu. Rozhlížím se, jestli tam je nějaká loď. Jaké má číslo? Je na ní jaderná zbraň? Josef se chlubil: naši mládenci-extrasenzorici se noří do mozků vašich velitelů a všechna vaše tajná místa kotvení ponorek znají, i všechny cíle úderů po protivníkovi na našich mapách jsou. 
Nu, není to k vzteku?

Mimochodem v dávných dobách schopnosti dálkového řízení lidí znala jen posvátná kasta žreců, která ovládala různé kulty. A tyto znalosti velmi chránili a předávali jen svým následovníkům.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Doplnění:
V následujícím videu vypráví generálmajor Ratnikov o některých konkrétních případech ze své služby. Například o tom, jak se ponorem do mozku Madeleine Albrightové dozvěděli dva týdny předem o plánovaném bombardování bývalé Jugoslávie, při němž měla být použita nová technologie spočívající v použití náloží s ochuzeným uranem a radioaktivním jódem; cílem Američanů nebylo jen samotné ničení infrastruktury, ale také následné výrazné poškození imunity obyvatel, kteří se v okolí vybuchlých bomb pohybovali ještě po celý následující měsíc. Proto také nebyla plánována okamžitá pozemní invaze, ale mělo k ní podle plánů NATO dojít až po uplynutí 30 dní. Události však nabraly spád a na vybombardované území vstoupili před uplynutím lhůty vojáci NATO - Italové, Francouzi, Němci. Ti, co to přežili, si dodnes lámou hlavu, proč mají od té doby podivné zdravotní potíže...


Video je jen v ruštině. Pokud by se však našel někdo, kdo by ho dokázal otitulkovat, udělal by nesmírně záslužnou práci.

- konec -

překlad: Vlabi


(©)2015 myslenkyocemkoli.blogspot.com
Článek je povoleno publikovat v celé a nezměněné podobě s uvedením zdroje.

12 komentářů:

  1. Zajímavé , takoví zajímaví článek a žádný komentář .To ten přístroj asi použili na čtenáře těchto výborných stránek, a já byl asi mimo dosah :o)
    Václav

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Václave,
      nikdo nejsme mimo dosah. Až třeba půjdete na fotbal, přemýšlejte, proč tam jsou ty bubny, proč byly třeba na Majdanu, proč většina videoklipů je složena z kratičkých, rychle se střídajících sekvencí nebo proč vás ve všech veřejných prostorách pronásleduje hudba. Atd. atd.
      A proč lidé nediskutují? Myslím, že mnozí nevěří, že by tohle bylo vůbec možné. Jenže ono je a je to daleko všudypřítomnější, než jak bychom si mohli myslet na základě těchto velmi stručných článků.
      A jen tak pro zajímavost: pusťte si videozáznam nedávného rozhovoru V. Putina s V. Solovjovem na
      https://www.youtube.com/watch?v=aemk4X_u6-I
      Nemusíte celý, stačí 19. minutu...

      Vymazat
    2. Vla Bi - "... jsme jedné krve ty i já ..." :o)

      Vymazat
    3. Zdravým Vla Bi.
      Děkuji za reakci ,jistě nejsem mimo dosah :o) Jen mě přišlo škoda že to tu bylo prázdné ,žádná reakce. Podle obrazů by se dalo určit co nám rvou do hlavy ale zvuk frekvence melodie to nevím jestli se dá něco určit ,pocítit.
      Václav

      Vymazat
    4. Václave,
      pocítit určitě lze. Viz zdejší článek: http://myslenkyocemkoli.blogspot.cz/2014/05/zvuk-o-nizke-frekvenci.html
      Avšak co má vyvolávat, o tom nechci spekulovat.
      Každopádně od té doby zřejmě technologie pokročily, protože dnes ten "zvuk" bývá složen z několika hlubokých frekvencí a je podstatně agresivnější.

      Vymazat
    5. https://cs.wikipedia.org/wiki/Břetislav_Kafka
      Robil úžasné pokusy na svoju dobu - odmietol spolupracovať s komunistickým režimom, tak ho znemožnili... Na internete je k stiahnutiu aj audiokniha (kto nemá čas čítať). Vytvoril síce svoj slovník pojmov, ale to na veci nič nemení - podstata s pointou tohoto vlákna je totožná. Ukázal, že výzkum sa dá robiť aj inak...
      F.

      Vymazat
    6. Ešte doplním - aj Sybyla predpovedá, že povstanú "SPIACI RYTIERI" a urobia na svete poriadok - takže nadišiel ICH čas!
      A mimo misu:
      Ľudstvo je zámerne "súpermi" (viz. Tajomstvo Amenti) udržiavané v pohodlnosti a nevedomosti. Vrcholí obdobie možného vzostupu Zeme a bytostí na nej inkarnovaných. Súperov na ich vlastných planétach odpojili od "zdroja", tak si zotročením ľudstva v špirále re-inkarnácií vytvorili náhradný zdroj energie a všemožne bránia Zemi vo vzostupe. Aj tých, čo precitli z podvodu reinkarnácie, sa snažia zmiasť rôznymi účelovo zinscenovanými zjaveniami, chanelingom, báchorkami o anieloch strážnych, bestselermi typu Thovt - projekt ľudstvo, Brány Atlantídy, Kto sa bojí smrti a pod. - povedia síce aj pravdu, ale len polovičnú, aby sa ovečky chytili. Aniel strážny - to je vlastne osobný bachar, ktorý je reinkarnovanej bytosti pridelený súpermi, aby bol pod kontrolou a neušiel im. Inkarnovaná bytosť sa nepotrebuje reinkarnovať - zakúšať život môže aj bez toho, aby zomierala a znova sa rodila a tým sa zbytočne zdržiavala vo vzostupe...
      F.

      Vymazat
  2. ...je to pro většinu tak šokující, že to odmítají vůbec připustit... viz "indiáni" nevidící lodě Kolumba...
    podle mne náš parlament a politická "elita" už jsou plně řízeni tímto způsobem :o)

    OdpovědětVymazat
  3. No a tiez by sme sa mohli bavit o psychotropnom posobeni tzv reklam v tv, radiach, dokonca na bilboardoch. Inak, vsimli ste si, ako specialne deti "miluju" sledovanie reklam? Vsimla som si to davnejsie, moje deti aj ked dajme tomu nesledovali hlavny program, pri reklame doslova spozorneju a sleduju ako zhypnotizovane. Vtedy okamzite prepinam... Idealne by bolo nemat vobec tv, ale to by aj ostatni clenovia rodiny museli byt na "rovnakej vlne" ze jo?
    Ifka

    OdpovědětVymazat
  4. Domnívám se, že skutečným lídrem ve vývoji psychotronických zbraní bylo, je a bude především Rusko, a to bez ohledu na kouřové clony, které kolem této své pozice vytváří. Jinak za zveřejnění tohoto rozhovoru s generálem Ratnikovem moc děkuji, i když je trochu dezinformační a hodně opožděný. Lépe pozdě než nikdy...
    Petr Cibulka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdo je skutečným lídrem se dá zjistit. Poradím Vám. Zkuste siderické kyvadélko.

      Vymazat
    2. Takhle jsem se pár dní nezasmál Nale:-)
      On pan Cibulka asi nepochopil, že kágébé a všechny jeho předchůdci až po охранку(německých car-kaiserů) byla(asi i stále je) pod vedením německé(dříve pruské) tajné zpravodajské služby, ať už to byla ss, sa, sd, stasi, afns - stejně jako dnes i kdysi všechny evropské, možná i některé další světové tajné, samozřejmě i té naší estebebisky. Což je vlastně nepřímo popsáno i tomhle článku:
      http://myslenkyocemkoli.blogspot.cz/2017/02/ceskoslovensko-1968-ruska-srdecnost.html
      Ona ta uměle vytvořené studená válka "mezisebou" válčících zpr.služeb měla i má stále stejný cíl: vytvořit databázi ovčanů, co nechtějí být ovčany jakéhokoliv systému vedení státu a je úplně jedno, jestli jsou to ti pravý nebo levý nebo sidericky vykývaní....
      Ono taky proto je dnes Německo "lídrem" eurosojuzu, a opravdu to není jen kvůli ekonomice. Naopak, ti ekonomičtí lídři drží tuhle tajnou euzběř, co ovládá politiku, v určitých mantinelech, což bylo vidět i na ukr. krizi a embargu Ruska.
      Z toho také logicky plyne odkud se vyloup prognosťák a stejně tak kde poměrně dlouho "pracoval" president rosiji.... a i kdo je skutečně tím lídrem ve vývoji psychotronických zbraní.
      nenimito

      Vymazat

Podmínky pro publikování komentářů