14. 11. 2014

POPRAVA CARSKÉ RODINY SE NEKONALA (1)











Tak se zase jednou podíváme, co se nám v té historii možná událo trochu jinak, než oficiální zdroje uvádějí. 
Dnes nabízím výběr z překladů několika zajímavých ruských zdrojů. Nakolik se informace v nich shodují s pravděpodobnou skutečností, nechám každému na posouzení.
Vlabi


Poslední ruský car nebyl zastřelen, jak jsme se učili ve škole, ale stal se rukojmím.
No řekněte, nebylo by to taky hloupé zastřelit cara a nevybrat mu předtím z hrnců všechny poctivě vydělané peníze? I bylo, bylo...
Vždyť ho také nezastřelili! Peníze se ale – pravda - nepodařilo najednou dostat, protože to byla opravdu bouřlivá doba...



Každoročně uprostřed léta se znova a znova ozývá hlasité naříkání nad tím, že pro nic za nic zabili ubohého cara Nikolaje II., kterého křesťani dokonce v roce 2000 zařadili mezi svaté. I Nikolaj Starikov přesně 17. července přihodil polínko do emocionálních nářků o ničem. Já jsem se tímhle příběhem dříve nezabýval a ani bych nevěnoval pozornost aktuálnímu šidítku, kdyby...
...kdyby se na posledním svém setkání se čtenáři akademik Nikolaj Levašov krátce nezmínil o tom, že ve 30. letech se s Nikolajem II. setkal Stalin a požádal ho o peníze na přípravu budoucí války. Podobně o tomto setkání píše i Nikolaj Gorjušin ve své reportáži „I v naší zemi existují proroci!“.

„...V této souvislosti se objevila úžasná informace, která se váže k tragickému osudu posledního imperátora Ruského impéria Nikolaje Aleksandroviče Romanova a jeho rodiny... V srpnu roku 1917 byl spolu se svou rodinou deportován do hlavního města Slovansko-Árijského impéria, města Tobolsk. Volba právě tohoto města nebyla náhodná, protože vyšší stupně zednářství si jsou dobře vědomy velké minulosti ruského lidu. Deportace právě do Tobolsku byla jakýmsi výsměchem dynastii Romanovců, která v roce 1775 porazila vojska Slovansko-Árijského impéria (Veliké Tartárie), ale následně byla tato událost nazvána jako potlačení „selského povstání Jemeljana Pugačova“...
V červenci 1918 dává Jacob Schiff příkaz jednomu ze svých důvěryhodných přátel ve vedení bolševiků, Jakovu Sverdlovovi, k provedení rituální vraždy carské rodiny. Sverdlov po poradě s Leninem nařídil veliteli domu, kde byla rodina ubytována, Ipaťjevovi a čekistovi Jakovu Jurovskému tento plán provést. V souladu s oficiální historií pak byl v noci ze 16. na 17. července 1918 Nikolaj Romanov spolu s manželkou a všemi dětmi zastřelen.
Na setkání se čtenáři Nikolaj Levašov řekl, že ve skutečnosti Nikolaj II. a jeho rodina zastřeleni nebyli. Toto prohlášení samozřejmě okamžitě vyvolává mnoho otázek. A tak jsem se rozhodl na to podívat blíž.
Na toto téma bylo napsáno mnoho prací a scéna střelby a výpovědi svědků – to všechno vypadá na první pohled velmi věrohodně. Do tohoto logického řetězce však nezapadají fakta získaná badatelem A. F. Kirstenem, který se k vyšetřování přidal v srpnu 1918. Během vyšetřování se dozvěděl od doktora P. I. Utkina, že koncem října 1918 (tedy více jak dva měsíce po údajné vraždě) byl povolán do budovy obsazené Zvláštní komisí pro boj s kontrarevolucí, aby provedl lékařské ošetření. Postiženou se ukázala být mladá dívka, asi dvaadvacetiletá, která měla rozseklý ret a otok pod okem. Na otázku, kdo je, dívka odpověděla, že je „dcera cara Anastazie“. V průběhu dalších událostí Kirsta nenašel mrtvoly carské rodiny v carské vesnici v Ganinoj jame, kde údajně měly být. Brzy ale našel mnoho svědků, kteří na jeho otázky vypověděli, že v září 1918 ve městě Perm se zdržovala carevna Aleksandra Fjodorovna i velkokněžny. A svědek Samojlov řekl, že ze slov svého souseda, vrátného domu Ilaťjeva Varakuševa, pochopil, že žádná střelba nebyla, naopak, že carská rodina nastoupila do auta a byla odvezena.
Po obdržení těchto informací byl A. F. Kirst z případu odvolán a bylo mu nařízeno veškerý materiál předat vyšetřovateli A. S. Sokolovi. Nikolaj Levašov řekl, že motivem pro záchranu života cara i jeho rodiny byla snaha bolševiků, v rozporu s nařízením jejich pánů, zmocnit se ukrytých pokladů dynastie Romanovců, o jejichž uložení Nikolaj Aleksandrovič zajisté věděl. Brzo pak umírají organizátoři „střelby" – v roce 1919 Sverdlov, v roce 1924 Lenin. Levašov upřesnil, že Nikolaj Aleksandrovič Romanov mluvil o řadu let později se Stalinem a bohatství Ruského impéria bylo použito na posílení moci SSSR...

Jestli to byla první lež Starikova, bylo by možné se domnívat, že člověk přece nemůže znát všechno a občas se prostě mýlí. Ale Starikov je autorem několika skvělých knih a v otázkách novodobé historie Ruska se velmi dobře orientuje. Proto se domnívám, že takto informuje úmyslně. O příčinách zde psát nechci, i když jsou očividné...
Raději k příběhu přidám několik dalších důkazů, že carská rodina v roce 1918 nezahynula a zvěsti o střelbě byly nejspíš vypuštěny kvůli „zprávě“ pro objednavatele – Schiffa a další soudruhy, kteří financovali státní převrat v Rusku v roce 1917...




zdroj: Царскую семью не расстреливали!

- pokračování -


(©)2014 myslenkyocemkoli.blogspot.com
Článek je povoleno publikovat v celé a nezměněné podobě s uvedením zdroje.

11 komentářů:

  1. Tak se mi chce Vám doporučit zeptat se cara osobně, myslím že by to mělo jít přes siritistickou destičku. :)
    Pokud by tomu tak bylo, tak čí byla těla v té šachtě? Proč by se Stalin setkal s carem? Na druhou stranu by to vysvětlovalo zastavení jeho projektů a démonizaci.

    Ovšem kardinální otázka je: Čí jsou ty mrtvoly z důlní štoly?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Do důlní štoly nedaleko Jekatěrinburgu nebyli naházena těla cara, carevny a jejich dětí a doprovodu do zajetí v Jekatěrinburgu ale těla jiných velkoknížat jako třeba Jelizavety Fjodorovny.

      Vymazat
  2. Stalin by rokoval s Mikulasom II., aby mu dal peniaze? On by ho tak vysetril, ze nielen by mu vsetko hned dal, ale by sa priznal aj k comukolvek. K comukolvek.

    OdpovědětVymazat
  3. http://politikus.ru/articles/76640-lenin-spas-carskuyu-semyu-ot-rasstrela.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, všimla jsem si, že půldruhého roku po té, co nás tu někteří chytrolíni za tyto informoce zesměšňovali, o tom začínají psát i na velkých ruských sajtech. :-)

      Vymazat
  4. Vla Bi nasla jsem tenhle clanek, rada bych na nej znala tvuj nazor. vypovedi tech lidi se zdaji byt autenticke. ale kdo vi. tahle cela tragedie je jedna obrovska otazka na kterou uz asi nikdy nedostanem pravdivou odpoved jak to doopravy bylo. je jen velka skoda lidskych zivotu.:-(

    http://www.ptejteseknihovny.cz/dotazy/zavrazdeni-carske-rodiny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. drakulo1234,
      informací o této události je hodně, bohužel si však vzájemně odporují - v detailech, ve jménech osob i v celém pojetí. Všechno to však nejspíš jsou jen dohady nebo přání (i já jsem pro tento článek volila variantu, která relativně dobře dopadla) a myslím si, že na světě není mnoho lidí, kteří znají skutečnou pravdu. Jelikož stále mlčí, je pravděpodobné, že vzhledem k dalekosáhlým důsledkům, které by ještě i dnes odhalení pravdy mělo, je nejspíš rozumné ponechat tu věc zatím ještě spát. A tak nezbude než počkat, až postupně se otevírající archívy do toho vnesou konečně jasno. Třeba ta doba už není daleko. :-)

      Vymazat
  5. A také Hitler se nezastřelil a Stalin nezemřel a havel stále chodí chlastat na vikárku, že ano...... "Inu- sranda muší bejt, žýe jó, paní Milerová..."

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak zato vaše informace vysvětlily až na teorii strun naprosto vše a svět neskonale obohatily.
      Omlouvám se, ale další komentář na úrovni primitiva.

      Vymazat
    2. O Hitlerovi len toľko, že našlo sa zhorené telo a povedali, že to bol Hitler... Nikdy sa žiadne vyšetrovanie nerobilo, žiadne testy, nič. No a ďalej, v súvislosti s revolúciami posledných desaťročí, by to práve, že dávalo zmysel. Ku podivu, všetky tie prevraty sa končia smrťou nejakého panovníka/vodcu, o ktorom sa potom špekuluje, že stále žije. Viď zinscenovaná poprava Saddáma, či fotka údajne mŕtveho Kaddáfiho, alebo správa o smrti Ládina... Alebo v minulosti Francúzska revolúcia a následné sťatie monarchov... Až príliš veľa zhôd a príliš podobná taktika. Rakúsko - Uhorsko bolo tiež zrušené a nepopravili Habsburgovcov. Tí si v tichosti z poza záclona riadia politiku naďalej aj spolu so svojimi kamošmi.

      Vymazat
  6. I Elvis Presly žije v utajení jako bývalý agent CIA..

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů