24. 7. 2014

Zastavení v Kyjevě

VítězslavK. | 24.07.2014

I zalepili andělu ústa, aby nemohl křičet a jeho pak tíhou svých skutků zašlapávali do země. I anděl prosil nebesa o pomoc a doufal, že bude vyslyšen, příroda v okolí ztichla, ze země v houfech se vyrojily pokleslé duše i začaly s narůstajícím vztekem okupovat strom - stvol duchovní síly Ukrajiny. I viseli na něm jak hrozny, s příšerným řevem se ho snažily trhat na kusy a stvol držel pevně. Nebesa ztmavla. Jen vzteklé energie bičovaly okolí. Marně se dovolávaly přírodní bytosti pomoci, vyděšeně na to hledíce.

Černí mágové, zasedajíce na svá místa ve tvaru pentagramu na ploše imaginárního města, začínají hrát své divadlo. Lidé jak figurky na šachovnici se začínají houfovat, mohutný energetický vír se začal pohybovat městem a jak uragán ničivě začal pohybovat lidmi ulicemi města. Odebírajíc jim jejich energii a nahrazujíc ji energií mágů, běsnota se naplno projevila. Slzy anděla dopadaly na zem. Z kapek se uvolňovaly světelné, zvedající se energie a jak záblesky mizely v nebi nahoře. Na pomněnky ze slz na zemi hledě, pláču s nimi. Energie starých vědoucích duší vystavěla proti tomuto val, i tento val dlouho nevydrží. Neb ztracená generace si nedokáže vzpomenout, komu za to vděčí, že můžou obývat tento prostor. 
Síla mágů, živena i silou řvoucích vyrojených duší, zahaluje celé město. Lidé dobrých srdcí, vaše síla pramení v představivosti, umocněná pocitem lásky a dobra v srdci. Proti této síle je síla mágů nic. Té se bojí nejvíc. Vzpomeňte si, duše lidí Ukrajiny, proč jste vstupovaly do těl svých matek, rozpomeňte se na svoje předsevzetí a na svoje schopnosti, strhněte ze sebe okovy apatie a sítě tmářských energií. Svět přírodních bytostí vás volá a prosí, pozdvihněte a obraťte svou mysl ke konání dobra, nelze ubližovat nikomu. Otevřete svá srdce a teplem světla srdce oblažte tento svět. Tak jako kámen hozený do vody vytvoří soustředná kola, tak i tato energie vytvoří obrovskou vrstvu přesahující hranice této planety. Jenom ji roztáhnout po celé Zemi. 
Černí mágové imaginárního boje města rozehrávají svou partii netušíce, že i poslední. I jejich pozice se dá zaměřit, staré to zneužité i duše našich předků, tíha jejich skutků padá na hlavy jejich věznitelů. Jeden v Austrálii, jeden ve střední Evropě, jeden v Rusku, jeden za mořem v Americe, jeden v Itálii. I vida ten nepoměr sil, nezbylo mně nic jiného než oslabit jejich vliv. I odvedl jsem všechny vyrojené duše ze stvolu-stromu života do jiného světa vyšších vibrací, zde si je pomocníci světla převzali k postupnému vyléčení. Rozhostilo se po městě ticho, nastalo příměří, majdan ztichnul. I netrvalo to dlouho a jeden démon se začal vyrojovat. Ale i ten následoval se vztekem k vyléčení.
Po městě se sem tam potulovali bludné duše s nezájmem o okolí. S těmi jsem již nic nedělal. Aby se mohlo peklo projevit, potřebuje k tomu duše a hodně pokleslých duší. Ty mu zmizely. Hra postupuje do vyššího levelu, do hry vstupují síly, které mágy ovládaly, lidi jsou zbaveni svých myslí, jsou již jen loutky jejichž vůle je nahrazena vůlí loutkovodičů mágů. Svět se mohl soustředit na mágy. Dva z nich jsou již eliminováni, jeden ještě vzdoruje a dva zanechali své činnosti. Soustředí se na činnost ve své zemi.
Jak se loutkovodiči soustředí na množství lidí, začala se i bitva i vstup do jejich dimenze. Tak jako rostlina po období tmy se tlačí nahoru z hlíny ke světlu, tak i duše začínají ke světlu zvedat hlavu a prosazovat pravdu. Svět si vůbec neuvědomuje, k čemu na Ukrajině dochází, k čemu se lidi na Zemi dostali, k jaké výjimečné události se nachomýtnuli, k jakému vtělení a konání byli předurčeni. Jenom chtít to v sobě poznat. Je to i zkouška pro lidstvo, zda v sobě najde sílu to objevit. Celý duchovní svět je nám teď nápomocen, stačí ho jen požádat.
A až se soustředné kruhy energií, síly světla pozvednutých duší spojí dohromady, zažije Ukrajina menší zázrak. 

Země na to čeká. 
Zde ukryto mystérium Matky Země, až anděl spadne z podstavce...

Pokud se jen po přečtení trochu srdcí otevře a zaplaví prostor světlem kolem sebe, budu šťasten.


VítězslavK.

1 komentář:

  1. Vítězslave,
    pokud jste tento svůj diskuzní příspevěk ze stránek leva-netu na tomto blogu našel, pak prosím přijměte naše poděkování za svolení k jeho publikování. Na uvedených stránkách bylo naše poděkování bohužel smazáno.
    Doufáme, že se tu nevidíme naposled. :-)

    OdpovědětVymazat

Podmínky pro publikování komentářů